Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witte bonen met zure roomsaus recept
Witte bonen met zure roomsaus recept

Witte bonen met zure roomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de boter op laag vuur, maar laat het niet bruin worden. Roer de bloem erdoor en maak er een glad papje van. Roer langzaam het water erbij tot een glad papje en laat het even doorkoken. Verwarm intussen de bonen op laag vuur. Neem de pan van het vuur en roer er een paar klontjes boter en dan de azijn door. Blijf het mengsel goed roeren. Verwarm de saus nog even op laag vuur door. Neem de pan van het vuur en klop vlak voor het opdienen het los geklopte ei erdoor. Serveer het gerecht direct. De saus kan niet meer op het vuur gezet worden, daar het dan gaat schiften.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit witte bonen met zure roomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven