Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Zweedse roerbakgroente


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de broccoli en de sugar snaps 5 minuten.

Bak de paprika tot deze beetgaar is en voeg de broccoli en sugar snaps erbij.

Voeg de courgette aan het gerecht toe en vervolgens de artisjokharten. Als laatste laat de cherrytomaatjes nog even meebakken.

Breng op smaak met kruidenboter (lekker laten smelten tussen de groente) en worcestersaus. Voeg peper en zout toe naar smaak.

Lekker bij een biefstukje of kipfilet.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zweedse roerbakgroente recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven