Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hamburgers met crème fraîchebonen recept
Hamburgers met crème fraîchebonen recept

Hamburgers met crème fraîchebonen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappels, was ze, snijd ze in grove blokjes, en kook ze afgedekt ca. 20 minuten in water met wat zout.
Maak de sperziebonen schoon en kook ze ca. 10 minuten in water met wat zout.
Pel en snipper de ui. Kneed de ui, het gehakt, het ei en het paneermeel doorelkaar. Breng goed op smaak met zout en peper.
Vorm van het gehakt 8 hamburgers. Verhit de olie in de pan. Bak er de hamburgers op middelhoog vuur ca. 5 minuten per zijde goudbruin in.
Pel en snipper de overige ui.
Verhit 1 eetlepel boter in een pan, fruit hier de ui glazig in.
Roer de crème fraîche erdoorheen. Giet de bonen af en meng ze door de saus. Breng op smaak met zout en peper.
Neem de hamburgers uit de pan. Blus het bakvet af met 5 eetlepels water. Roer de honing en de chilivlokken erdoorheen. Breng de saus op smaak met zout en peper. Verhit de hamburgers erin, Giet de aardappels af. Voeg de melk en 2 eetlepels boter toe en stamp ze fijn. Breng op smaak met zout en nootmuskaat. Dien alles samen op.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hamburgers met crème fraîchebonen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven