Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broccoli zalm taart recept
Broccoli zalm taart recept

Broccoli zalm taart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bekleed een ingevette taartvorm met het bladerdeeg. Blancheer de broccoli kort in kokend water. Afspoelen met koud water en laten uitlekken. De zalm laten uitlekken, de graten verwijderen en de vis in stukjes snijden. Meng de zalm met de broccoli. De eieren loskloppen met de room en op smaak maken met peper en zout. Het zalm-broccoli mengsel in de vorm doen en het eimegsel erover heen schenken. De oven voorverwarmen op 200 graden C. en de taart goudbruin bakken in 25 minuten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit broccoli zalm taart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven