Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broccoliquiche met spekjes recept
Broccoliquiche met spekjes recept

Broccoliquiche met spekjes


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Ontdooi de plakjes bladerdeeg in ca. 10 minuten Bak de spekjes langzaam uit, ook gedurende ca. 10 minuten Blancheer de broccoliroosjes 2 minuten in kokend water en laat ze uitlekken. Vet de bakvorm in. Verdeel de ontdooide bladerdeegplakjes en prik er met een vork wat gaatjes in. Bestrooi de bodem met een laagje paneermeel Verdeel de uitgelekte broccoli over het deeg, strooi en de spekjes over en strooi er (versgemalen) peper en een snufje zout over. Klop de eieren één voor één los. Voeg de room in scheutjes toe en blijf kloppen. Voeg de geraspte kaas toe en blijf kloppen. Schenk het opgeklopte mengsel over de broccoli met spekjes. Plaats de quiche ca. 30 minuten in de oven tot en goudbruine kleur is verkregen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit broccoliquiche met spekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Broccoliquiche met spekjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Heerlijke quiche! Ga hem nu voor de tweede keer maken! Groetjes! P.S. Ik maak hem met speciaal hartige taart bladerdeeg, degene die niet op zet, maar hard wordt, aanrader als je het mij vraagt.
    David gaf dit recept op 12 augustus 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven