Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Courgettetaart met sjalotjes, basilicum en geraspte belegen kaas recept
Courgettetaart met sjalotjes, basilicum en geraspte belegen kaas recept

Courgettetaart met sjalotjes, basilicum en geraspte belegen kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de sjalotjes in ringetjes. Snijd de courgette in plakjes. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Verwijder de worteltjes van de veldsla. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de sjalotjes met courgette al roerend in 5 minuten beetgaar. Klop de eieren los met de basilicum, 50 gram kaas en zout. Verdeel het courgettemengsel over een ovenschaal en schenk het eimengsel erover. Bestrooi het gerecht met de rest van de kaas. Bak de taart in het midden van de oven in 30 minuten bruin en gaar. Snijd de taart in punten met een toefje veldsla erop.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit courgettetaart met sjalotjes, basilicum en geraspte belegen kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven