Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Deense aardappeltaart recept
Deense aardappeltaart recept

Deense aardappeltaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit ter voorbereiding 40 gram boter. Bak hierin het spek zachtjes uit. Voeg daarna de rösti toe en laat die al roerend ontdooien.
Breng dit op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
Druk daarna de rösti goed aan en bak hem ± 2 minuten tot de onderkant goudbruin is.
Keer de koek vervolgens op een bord om.
Verhit daarna de rest van de boter en laat de rösti op de andere kant in de pan glijden.
Strooi dan de kaas erover, dek af met aluminiumfolie en bak de koek op laag vuur in ± 15 minuten gaar.
Snijd hem tenslotte voor het serveren in punten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit deense aardappeltaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven