Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Flensjestaart recept
Flensjestaart recept

Flensjestaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bechemelsaus: Laat de boter smelten en voeg de bloem toe (roux). Voeg de warme melk toe aan de koude roux en maak een homogene saus. Maak het flensjes beslag en bak er dunne flensjes van. Boter in de pan en het gesnipperde uitje aanfruiten. De champignons fijn hakken en meebakken. Gehakt en kruiden toevoegen. Wat bechamelsaus toevoegen en op smaak brengen met peper en zout. Een taartvorm nemen en een flensje op de bodem leggen. Hierop gehaktmengsel doen en zeer dun uitsmeren. Dit herhalen tot de vorm vol is. Plaats de vorm nu in een voorverwarmde oven van 180 graden C. en bak de taart in 20 minuten af.

Allergenen Informatie

Voor dit flensjestaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven