Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Goudse kaastaart recept
Goudse kaastaart recept

Goudse kaastaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding: In kom deeg maken met broodjesmix, 1 deciliter water en 1 eetlepel boter volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking. Op warme plaats afgedekt ca. 30 minuten laten rijzen. Uien pellen en snipperen. Spek in reepjes snijden. In koekepan 1 eetlepel boter verhitten. Spek ca. 3 minuten uitbakken. Ui ca. 3 minuten meebakken. Springvorm (doorsnede 24 cm) invetten. Deeg in vorm drukken met opstaande rand van ca. 4 cm. Spek-uimengsel over taartbodem verdelen. Bestrooien met peper en marjolein. Van kaas korstjes afsnijden en erop leggen. Bereiding: Oven voorverwarmen op 220C. In midden van oven kaastaart in ca. 20 minuten goudbruin en gaar bakken. Rand van vorm verwijderen. Direct opdienen. Lekker met ijsbergsla.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit goudse kaastaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven