Spek-kaastaart met croissantdeeg
- Herkomst Nederland
- Categorie Hartige taarten
- Bereiden
- Kookboek van alyk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Taartvorm
- Oven
- Rasp
Bereidingswijze
- Bak de spekblokjes in een koekepan zachtjes uit.
Rol het croissantdeeg uit en bekleed er een lage taartvorm (26 centimeter) mee.
Rasp de kaas. - Verdeel de kaas en spekblokjes over de taartbodem.
Klop de los met room, en .
Giet dit mengsel over de kaas.
Bak de taart in een voorverwarmde oven van 225 graden in ca. 35 minuten gaar en goudbruin.
Lekker met ijsbergsla
Ook lekker om te maken
-
Recept
Kaastaart met spek41u
-
Recept
Bleekselderij-kaastaart445m
-
Recept
Kaastaart445m
-
Recept
Broccoli-kaastaart440m
-
Recept
Koude tomaten-kaastaart455m
-
Recept
Hartige ham-kaastaart445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- jongbelegen kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in jongbelegen kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in jongbelegen kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- jongbelegen kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in jongbelegen kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 471 kcal | 23% | 1884 kcal |
Vetten | 35 g. | 50% | 140 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |