Groentetaart met noten

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Laat de plakjes ontdooien.
  2. Was alle groenten.
  3. Rasp de worteltjes schoon en snijd ze in plakjes van ca. 1 cm en kook ze in 5 minuten beetgaar.
  4. Snijd de in halve plakjes en de in blokjes.
  5. Snipper de en hak de knoflooktenen fijn.
  6. Fruit de ui ,knoflook , en kort in wat .
  7. Voeg de worteltjes toe.
  8. Breng alles op smaak met , , , en citroensap.
  9. Vet een springvorm 24 cm in met en bekleed m met het het deeg.
  10. Prik wat gaatjes op de bodem.
  11. Klop de los met de en .
  12. Breng op smaak met en .
  13. Verdeel het groentemengsel over het deeg strooi de erover en giet het eimengsel erover.
  14. Bak de taart 35 minuten op 200 graden C.
  15. Daarna even afkoelen en de taart is klaar.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • bladerdeeg, boter, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, melk, kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • walnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter, melk, kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Groentetaart met noten heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Een heerliJke taart maar te veel melk in het eimengsel en hierdoor geen stevige vulling. Een bladerdeegtaart moet minimaal 30 minuten in de oven volgens de bladerdeegverpakking maar dit is niet in het... Lees reactie
Steven 12 december 2016

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1404 kcal
70%5616 kcal
Vetten
34 g.
49%136 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
18 g.
7%72 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Groentetaart met noten