Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hartige courgettetaart met zalm recept
Hartige courgettetaart met zalm recept

Hartige courgettetaart met zalm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bladerdeeg volgens gebruiksaanwijzing laten ontdooien. Oven op 200 graden celcius voorverwarmen. Courgettes wassen en in blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten en courgette en ui ca. 5 minuten zachtjes bakken. Zalm laten uitlekken en kraakbeen en vel verwijderen. Zalm en Boursin met groenten mengen en Boursin zachtjes laten smelten. Eieren met zout en peper loskloppen. Taartvorm met bladerdeeg bekleden. Bodem met vork inprikken en met bloem bestrooien. Courgette-zalmmengsel over bodem verdelen. Eieren erover schenken. Taart in midden van oven in ca. 3 5 minuten gaarbakken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hartige courgettetaart met zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven