Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hartige ham-kaastaart recept
Hartige ham-kaastaart recept

Hartige ham-kaastaart


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Ontdooi de plakjes bladerdeeg. Verhit 2 eetlepels olie en fruit hierin de ui tot hij lichtbruin van kleur is. Voeg in porties de macaronigroenten toe, verhit en roer goed. Bak dit ca. 5 minuten. Laat gedeelteijk afkoelen. Meng in een kom de eieren door de crème fraiche. Voeg de ham, de gebakken macaronigroenten en de helft van de geraspte kaas toe. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi, naar eigen inzicht, met oregano en roer door. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Verdeel de ontdooide plakjes bladerdeeg over de vorm en zorg dat het een mooi geheel is. schep de vulling erin en bestrooi met de rest van de kaas. Evt. deeg dat boven de vulling uitsteekt omvouwen. Bak de taart in 3 5 minuten gaar en goudbruin.

Serveersuggesties

Vervang het bladerdeeg door hartig taartdeeg (koelvers) Lekker met een frisse salade.

Allergenen Informatie

Voor dit hartige ham-kaastaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven