Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hartige taart recept
Hartige taart recept

Hartige taart


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Pak een springvorm, maak die wat vet, en doe de bladerdeeglapjes in de springvorm.
Doe dan een laagje kaas op de bodem. En doe de groente door het losgeklopt ei en de kaas er ook door heen. De spek bak je goed uit en doe je ook er door heen. Dan doe je het mengsel in de springvorm. Niet alles in een keer. Doe naar smaak wat reepjes brie er op, goed verdelen en doe dan de rest van het mengsel er in.

Wat je ook kan doen, maar dat is wel vrij zwaar, is een klein bakje slagroom er door met de eieren en de spekjes maar maak het niet te nat. Als je dat hebt gedaan, zet de springvorm in het midden van de oven en bak het 30 minuten. Houd het wel in de gaten de oven op 180 graden celsius te zetten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hartige taart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven