Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hartige taart recept
Hartige taart recept

Hartige taart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak het deeg door alle ingredienten goed te kneden en zoveel water toe te voegen tot het soepel is. Snijd de ham in kleine stukjes. Vet een vorm in met boter en bekleed die met het uitgerolde deeg. Strooi de ham over de deegbodem. Klop de eieren in een schaal, voeg de melk toe, dan de crème, de kaas en de kruiden. Giet dit in de vorm over de ham. Laat de taart bij 200ºC in 20 minuten goudbruin worden.

Serveersuggesties

Ook koud aan te bevelen voor een picknick.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hartige taart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven