Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hartige taart broccoli/brie/cashewnoten recept
Hartige taart broccoli/brie/cashewnoten recept

Hartige taart broccoli/brie/cashewnoten


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 175 graden C, 10 minuten. Broccoli kort voorkoken en uit laten lekken. Bakblik b.v. pizzavorm met boter invetten en bekleden met ontdooide plakjes bladerdeeg. Klein beetje paneermeel over de bodem strooien. In kom eieren klutsen met peper, zout, kerrie en soyaroom. Brie in blokjes snijden en met noten en broccoli over de bodem verdelen. Eiermengsel eroverheen verdelen. Als je nog bladerdeeg over hebt, maak je daar een deksel van. Je kan er ook een plakje "uitrekken". Je maakt dan versprongen sneetjes dan wordt het een soort gevlochten matje. De taart in het midden van de oven in 22.5 minuten bruin en gaar bakken. Af laten koelen en koud serveren kan, warm is nog lekkerder. In punten gesneden serveren met een salade, bv. waldorfsalade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hartige taart broccoli/brie/cashewnoten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Hartige taart broccoli/brie/cashewnoten heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Ik vond deze taart geen aanrader. Smaken te flauw bij elkaar en toen ik de taart aansneed liep de gele kerrie-room er aan alle kanten uit. Baktijd mogelijk te kort? groetjes, Julia
    Julia Koppejan gaf dit recept op 9 december 2013 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven