Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hartige taart /geen groente recept
Hartige taart /geen groente recept

Hartige taart /geen groente


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg de plakjes bladerdeeg uit en laat ze 9 min. ontdooien. Oven voorverwarmen op 200 graden C. elektrische oven. Beboter het bakblik en bekleed het met paneermeel of bloem. Verdeel het bladerdeeg zo dat er een rand van 1,5 cm ontstaat. Begin de schouderham te verdelen over de bladerdeegbodem. Daarna met de kaasplakken en daarna dan de katenspekplakken en dan als laatste weer de kaasplakken. Klop de 5 eieren goed in een kom met de eetlepel Italiaanse kruiden het mengels gieten over de kaasplakken. Met een vleesvork proberen voorzichtig overal gaten te prikken om het eimengsel weg te laten zakken in de taart! In het midden van de oven zetten en 1 uur in de oven laten bakken laten afkoelen op een taart rooster. Tip: In vieren snijden met een salade is hoofdmaaltijd. In 16 stukjes snijden is erg lekker als borrelhap.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hartige taart /geen groente recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven