Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hartige taart met gerookte zalm recept
Hartige taart met gerookte zalm recept

Hartige taart met gerookte zalm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg de plakjes deeg op elkaar en rol ze uit tot een cirkel van ca. 30 cm doosnede. Bekleed een ingevette lage taartvorm van 24-26 cm doorsnede met het deeg. Bestrijk de deegbodem dun met de mosterd en prik hem met een vork regelmatig in. Verdeel de zalm over de deegbodem. Klop de eieren los met de dooier, creme fraiche, zout, peper en dille. Schenk het eimengsel over de zalm en bak de taart 45 minuten in het midden van een voorverwarmde oven op 200 graden C. Met een firsse salade erbij een heerlijk hoofdgercht.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hartige taart met gerookte zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven