Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hartige taart met paturain en mon chou recept
Hartige taart met paturain en mon chou recept

Hartige taart met paturain en mon chou


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ontdooi de bladerdeeg. Was de groenten. (Voor broccoli: in kleine roosjes snijden). (Voor de prei: in smalle ringen snijden). Kook water in een pan en voeg de groente toe, even blanceren. De groenten in een vergiet laten uitlekken. Snijd de champignons in plakjes en bak deze in een pan even aan. Mix de paturain, mon chou en de eieren tot een romige massa. Snijd de uien in kleine stukjes. Snijd de knoflook fijn. Mix de uien, knoflook en hamblokjes door het kaasmengsel. Voeg naar smaak peper en zout toe. Vet een bakblik in met olijfolie en verwarm de oven voor op 200 C. Doe de plakjes bladerdeeg in de bakvorm met een opstaand randje. Doe de groenten, kaasmassa, champignons en tomaten afwisselend in lagen in de bakvorm. Eindig met een laagje kaasmix en strijk deze glad. Maak met het overgebleven bladerdeeg een dakje op de taart. Snijd hier en daar gaten in de taart. Mix de eidooier en 1 eetlepel melk en bestrijk hiermee de bovenkant van de taart. Bak de taart in 60 minuten gaar en goudbruin.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hartige taart met paturain en mon chou recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven