Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hartige taart met rundergehakt en paprika recept
Hartige taart met rundergehakt en paprika recept

Hartige taart met rundergehakt en paprika


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Gehakt rul bakken in wat boter en bestrooien met peper en zout. Dan de klein gesneden paprika en ui erbij fruiten. Doe vervolgens de salami in reepjes gesneden erbij en de Spaanse peper en de knoflook. Laat dit nog even samen fruiten. Als laatste de uitgelekte mais en tomatenpuree eronder roeren. Maak dan volgens de gebruiksaanwijzing de pizzadeeg en rol deze uit. Doe de deeg dan in een beboterde quichevorm (of vlaaivorm) en prik er met de vork gaatjes in. Doe vervolgens het gehakt/groentemengsel in de vorm en bestrooi het geheel met flink wat geraspte kaas. Zet het vervolgens in een voorverwarmde oven van 180 graden C, voor 52.5 minuten totdat het er deeg goed uitziet en de kaas lekker gebakken is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hartige taart met rundergehakt en paprika recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven