Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Hartige taart met spinazie en brie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer de kwark en de olie door elkaar. Voeg de bloem en het zout toe en kneed met koele hand tot een soepel deeg.
Laat de spinazie in een zeef ontdooien en uitlekken.
Pel de uien en snijd ze in partjes.
Snijd de brie in plakjes. Verwarm de oven voor tot 200 graden.
Fruit de ui 5 minuten in de hete olie.
Rol het deeg uit tot een ronde lap (30 cm doorsnede) en bekleed de vorm ermee. Snijd de overhangende randjes eraf.
Strooi het paneermeel over de bodem van de vorm.
Klop de eieren met de room los en roer de ontdooide spinazie, de uipartjes en peper en zout erdoor.
Schenk het mengsel in de taart en verdeel de brie erover.
Bak de taart in de voorverwarmde oven in ca 40 minuten goudbruin en gaar. Laat hem iets afkoelen, snijd in punten en serveer.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hartige taart met spinazie en brie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven