Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipkerrie-kersentaart recept
Kipkerrie-kersentaart recept

Kipkerrie-kersentaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kipfilet in kleine blokjes en bak in wat boter gaar.

Maak de kerriesaus.

Voeg in stukjes gesneden stemgember, kappertjes, zure room en kersen toe.

Beleg een springvorm met het croissantdeeg. Zorg dat er geen gaatjes in zitten.

Doe het kipmengsel in de springvorm.

Bakken op 180 graden celsius in ongeveer 45 minuten.

Serveersuggesties

Lekker met salade. Kerriesaus is ook zelf te maken door kip te bakken in boter en wat kerrie, bouillonblokje, bloem en melk toe te voegen.

Allergenen Informatie

Voor dit kipkerrie-kersentaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven