Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Makreeltaart recept
Makreeltaart recept

Makreeltaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vet een quichevorm in en bekleed deze met het croissantdeeg. Op regelmatige afstand met een vork gaatjes in het deeg prikken. Het deeg tot gebruik in de koelkast laten rusten. Voor de vulling de makreel in stukjes verdelen, de ansjovis in kleine stukjes snijden. In een kom de eieren en de slagroom door elkaar kloppen. Op smaak brengen met zout en peper. De makreel, ansjovis en geraspte kaas door het eimengsel roeren. De vulling in de met deeg beklede vorm schenken. De ui in ringen snijden en op de vulling leggen. De taart bestrooien met peterselie of Italiaanse kruiden naar smaak. De taart in een voorverwarmde oven van 200 graden C. in 40 minuten gaar bakken.

Allergenen Informatie

Voor dit makreeltaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven