Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Quiche van asperges recept
Quiche van asperges recept

Quiche van asperges


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de asperges en snijd 3 cm. van de onderkant af. Kook daarna in een pan met ruim water de asperges in ongeveer 7 minuten beetgaar en laat ze uitlekken. Kneed intussen de bodemmix met 50 gram boter en 50 mililiter water in een hoge beslagkom met een mixer tot een soepel deeg. Laat het deeg ongeveer 10 minuten in vershoudfolie staan. Verwarm de oven voor op 200 C. Vet een springvorm in en bedek het met een dun laagje deeg. Verkuimel de geitenkaas. Verdeel de asperges, ham en geitenkaas over de bodem. Mix in een beslagkom de melk met de eieren ongeveer 2 minuten. Voeg de sausmix toe en klop het nog 1 minuut. Schenk daarna de saus over de vulling. Bak de quiche in het midden van de oven in ongeveer 45 minuten goudbruin.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit quiche van asperges recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven