Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spek-kaastaart met croissantdeeg recept
Spek-kaastaart met croissantdeeg recept

Spek-kaastaart met croissantdeeg


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de spekblokjes in een koekepan zachtjes uit.
Rol het croissantdeeg uit en bekleed er een lage taartvorm (26 centimeter) mee.
Rasp de kaas. Verdeel de kaas en spekblokjes over de taartbodem.
Klop de eieren los met room, peper en paprikapoeder.
Giet dit mengsel over de kaas.
Bak de taart in een voorverwarmde oven van 225 graden in ca. 35 minuten gaar en goudbruin.

Lekker met ijsbergsla

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spek-kaastaart met croissantdeeg recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven