Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinazie-geitenkaastaart recept
Spinazie-geitenkaastaart recept

Spinazie-geitenkaastaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer de spinazie warm in een pan. Het makkelijkst is dit met deelblokjes in een wokpan. Verwarm de oven voor op 200 graden. Rol het deeg uit en bekleed hiermee de taartvorm. Prik met een vork enkele gaatjes in het deeg en bestrooi de bodem met paneermeel. Vul de vorm met spinazie. Strooi hier overheen de stukjes ui en knoflook. Verdeel hierover de kaas. Klop de eieren één voor één los, voeg de creme fraiche toe en blijf kloppen. Voeg zout, peper en nootmuskaat naar eigen inzicht toe. Verdeel het eiermengsel over de taart. Strooi de pijnboompitten hier over heen. Bak de taart in 20 minuten gaar en goudbruin.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spinazie-geitenkaastaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven