Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinazie-quiche recept
Spinazie-quiche recept

Spinazie-quiche


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Ontdooi de spinazie. Snipper de ui en pers de knoflook uit. Snijd de paprika in blokjes. Snijd de champignons in plakjes. Vet de ovenvorm in en bekleed deze met het croissantdeeg. Verwarm de oven voor. Fruit de ui, knoflook en paprika in de olie. Voeg de champignons toe en bak deze even mee. Roerbak de spinazie. Haal de pan van het vuur. Voeg de creme fraiche toe. Klop de eieren los met de kruiden. Voeg de losgeklopte eieren bij het spinaziemengsel en verdeel het over de deegbodem. Bak de taart in 20 - 25 minuten bij 200 graden C. goudbruin.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spinazie-quiche recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven