Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinazietaart met feta recept
Spinazietaart met feta recept

Spinazietaart met feta


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden.
Fruit het uitje in een pan en voeg dan de peterselie en spinazie toe.
Roer het mengsel goed door elkaar, totdat de spinazie gaar is en het vocht verdampt.
Leg de plakjes bladerdeeg over de bodem en de rand van een ingevette springvorm. Zorg dat de naden goed aansluiten.
Verdeel wat paneermeel en kaas over de bodem.
Klop de eieren en voeg daar de slagroom, nootmuskaat, peper en zout toe. Meng dit door de spinazie en verdeel de vulling over het deeg.
Kruimel wat feta over de vulling en leg indien gewenst de plakjes ontbijtspek eroverheen.
Bak de taart in ongeveer 45 minuten gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spinazietaart met feta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven