Spinazietaart met feta en pijnboompitten
- Herkomst Nederland
- Categorie Hartige taarten
- Bereiden
- Kookboek van beamantel
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Taartvorm
- Koekenpan
- Oven
Bereidingswijze
- Verwarm de oven tot 200 graden Celscius.
Bekleed de taartvorm met de ontdooide plakjes . - Bestrooi de bodem met .
Rooster de in een droge koekenpan.
Breek de in een grote kom. - Voeg de feta in verkruimelde stukjes toe.
- Voeg de geraspte kaas toe.
- Voeg , , de , een scheutje en de geroosterde toe.
- Roer alles goed door elkaar.
Verhit in een koekenpan een scheutje olie. - Voeg in gedeeltes de spinazie toe en verwarm, al roerend, goed door.
- Strooi en naar eigen inzicht over en roer door.
Leg het spinaziemengsel op de taartbodem. - Giet het eiermengsel er over heen.
Verwarm de taart gedurende 40 minuten in de oven tot deze goudbruin is.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- diepvriesspinazie en paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- fetakaas, goudse kaas, bladerdeeg, paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in goudse kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in goudse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg en paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in goudse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in goudse kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 589 kcal | 29% | 2356 kcal |
Vetten | 45 g. | 64% | 180 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 12 g. | 4% | 48 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |