Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witloftaart met komijnekaas recept
Witloftaart met komijnekaas recept

Witloftaart met komijnekaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden.
Bekleed de bodem en randen van een ingevette quichevorm (24cm) met het bladerdeeg.
Verhit de olie in een wok en bak de stukken witlof al omscheppend +/- 5 min tot ze gaar en geslonken zijn.
Breng op smaak met peper en zout.
Schep de witlof op de deegbodem en verdeel de blokjes kaas erover.
Klop de eieren los en roer de slagroom erdoor.
Schenk het eimengsel over de witof in de vorm.
Bak de taart in een voorverwarmde oven in ongeveer 40 min goudbruin en gaar.
Laat de taart uit de oven 5 min rusten en snij hem in punten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit witloftaart met komijnekaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven