Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalm-kruidenquiche recept
Zalm-kruidenquiche recept

Zalm-kruidenquiche


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de zalm ontdooien. Roer de kwark, de olie, 1 eidooier
4 eetlepels melk, 1/2 theelepel zout en wat suiker door elkaar.
Meng 200 gram bloem met het bakpoeder. Roer de helft van het bloemmengsel door de kwark. Kneed de rest van het bloemmengsel met de deeghaken van de mixer er doorheen.
Was de tomaten en halveer ze. Maak de peultjes schoon ( snijd eventueel iets kleiner). Dep de zalm droog en snijd in blokjes.
Was de dille en snijd hem fijn (houd iets achter voor garnering).
Kluts de dille met 3 eieren en 125 milliliter melk. Breng op smaak met zout en peper. Verwarm de oven voor op 200 graden celsius.
Vet een taartvorm (24 cm doorsnede) in met een beetje boter.
Rol het deeg op een beetje bloem rond uit (28 cm doorsnede) en druk het in de vorm. Verdeel de zalm, de tomaatjes en de peultjes erover.
Giet de eiermelk eroverheen. Bak onder in de oven in 35 minuten goudbruin.
Haal uit de oven en garneer met de resterende dille.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zalm-kruidenquiche recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven