Zalm-kruidenquiche

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Mixer
  • Taartvorm
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Laat de zalm ontdooien.
  2. Roer de kwark, de , 1
    4 eetlepels , 1/2 theelepel en wat door elkaar.
    Meng 200 gram met het .
  3. Roer de helft van het bloemmengsel door de kwark.
  4. Kneed de rest van het bloemmengsel met de deeghaken van de mixer er doorheen.
    Was de tomaten en halveer ze.
  5. Maak de schoon (snijd eventueel iets kleiner).
  6. Dep de zalm droog en snijd in blokjes.
    Was de en snijd hem fijn (houd iets achter voor garnering).
    Kluts de met 3 en 125 milliliter .
  7. Breng op smaak met en .
  8. Verwarm de oven voor op 200 graden celsius.
    Vet een taartvorm (24 cm doorsnede) in met een beetje .
    Rol het deeg op een beetje rond uit (28 cm doorsnede) en druk het in de vorm.
  9. Verdeel de zalm, de tomaatjes en de erover.
    Giet de eiermelk eroverheen.
  10. Bak onder in de oven in 30-40 minuten goudbruin.
    Haal uit de oven en garneer met de resterende .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • magere kwark en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in magere kwark, melk, boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • magere kwark, melk, boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • zalmfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
261 kcal
13%2088 kcal
Vetten
15 g.
22%120 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
20 g.
7%160 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zalm-kruidenquiche