Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalm quiche recept
Zalm quiche recept

Zalm quiche


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bladerdeeg laten ontdooien en daar de springvorm mee bekleden en met een vork enkele gaatjes in het bladerdeeg prikken. De zalm los maken met een vork. Klop de eieren met de room, sherry, peper, zout, kaas en de peterselie goed door elkaar en vermeng dit met de zalm. Verdeel de vulling over de bodem van de springvorm. Leg bovenop de zalm de plakken ananas en bak de quiche 45 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C. totdat de quiche mooi goudbruin is. Om te ontroleren of de quiche klaar is kun je er met een vork in prikken en als de vork mooi schoon blijft dan is de quiche gaar. Serveren met een gemengde of pittige salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zalm quiche recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven