Allergie informatie: Ikan bali
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 tilapiafilets (125 gram per stuk)
- 4 eetlepels Balinese kruidenpasta (zie mijn recept)
- 1 limoen
- 1 bosuitje
- 1 deciliter olie
- 1 theelepel laos
- 2 eetlepels bruine basterdsuiker
- 4 eetlepels ketjap manis
- sambal badjak
- 1 takje koriander
Meer Recepten
- Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Telor Masak Bali dan Santen
Met ei en sante uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Eiergerechten - 34533 - Gulai Kepala Ikan (Vissenkoppen in een pittige kokossaus)
Met vissenkoppen, kokosnoot en serehstengel uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Groene Sambal
Met groene pepers, ikan teri en petehbonen uit Maleisie
4 porties - 15 minuten
Sambals - 34533 - Ikan Melilit (gekruide vispakketjes van de barbecue)
Met red snapper, bananenblad en kemangi uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ikan bali
- Allergieen informatie