Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Indisch draadjesvlees recept
Indisch draadjesvlees recept

Indisch draadjesvlees


Ingrediënten


5

Bereidingswijze


Snijd het steeltje van de rode peper.
Halveer de peper de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten.
Snijd de uien in kwarten.
Schil de gember en pers de limoen uit.
Maal de rode peper met de ui, gember, knoflook, koriander, laos, kurkuma, djinten en limoensap in de keukenmachine tot een pasta.
Snijd het vlees in blokjes van ongeveer 2 cm.
Verhit de olie in een braadpan en bak de boemboe 2 minuten.
Doe het vlees bij de boemboe en bak 2 minuten op middelhoog vuur mee.
Voeg de creamed coconut en het wat toe en laat de kokos oplossen, doe de deksel op de pan en laat 5 uur stoven.
Neem na ongeveer 4 1/2 uur van de pan en laat half uur zonder deksel van de pan en laat het vlees zonder deksel nog een half uur stoven.

Serveersuggesties

Lekker met rijst en frisse salade.

Allergenen Informatie

Voor dit indisch draadjesvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven