Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Karbonade met mosterd-groente recept
Karbonade met mosterd-groente recept

Karbonade met mosterd-groente


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrijf het vlees in met zout en peper en 1 lepeltje mosterd. Pel en snipper de ui, maak de groente schoon. Kook de groente kort zodat ze nog bite hebben. Bak het vlees in een koekenpan de ui zacht. Voeg de rest van de mosterd, en witte wijn of bouillon toe en laat ongeveer 2 minuten inkoken. Voeg de groente hierbij en laat zachtjes verder garen in de saus. Geef de groente bij het vlees en schep er een lepel Griekse yoghurt op. Lekker met gebakken aardappelen of krieltjes.

Serveersuggesties

Van de mosterd op het vlees proef je maar weinig terug, maar het maakt het vlees wel extra zacht van smaak.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit karbonade met mosterd-groente recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven