Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lamshaasjes met honing-rozemarijnjus recept
Lamshaasjes met honing-rozemarijnjus recept

Lamshaasjes met honing-rozemarijnjus


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Wrijf de lamshaasjes rondom in met zout en peper. Laat even intrekken. Neem de rozemarijn van het takje en hak de rozemarijnnaaldjes fijn. Bak het vlees rondom aan in de boter, neem het uit de pan en houd het warm onder aluminiumfolie. Blus de bodem van de pan met het fond, roer de aanbaksels los en voeg gehakte rozijnen en de witte wijn toe. Laat dit op een hoog vuur enkele minuten inkoken. Breng het op smaak met honing en eventueel met zout of peper. Leg het vlees terug in de pan en laat het door en door warm worden. Snijd het vlees schuin in brede plakken en serveer het met de jus.

Serveersuggesties

Wees bij dit gerecht voorzichtig met de rozemarijn, deze kan namelijk makkelijk overheersen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit lamshaasjes met honing-rozemarijnjus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven