Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lasagne gorgonzola aubergine tomaten recept
Lasagne gorgonzola aubergine tomaten recept

Lasagne gorgonzola aubergine tomaten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng 250 ml melk en 250 water bij elkaar in een pannetje, de Honig Tagliatelle roomsaus erbij doen en langzaam aan de kook brengen
De Gorgonzola in stukjes bij de saus doen en mee laten koken tot het 1 papje is geworden, hierna een scheut witte wijn bijvoegen
De tomaten en aubergine in plakjes snijden
De champignons kort even bakken en het water uit laten lekken
Ovenschaal invetten en nu laag voor laag opbouwen.

Je begint met een laagje gorgonzola saus, daarna een laagje groene lasagnebladen , hieroverheen een laagje aubergineplakken , daarna tomatenplakken , daarna de champignons en weer opnieuw ( Dus weer een laagje gorgonzola saus, lasagnebladen, aubergine, tomaten, champignons). Als laastste doe je er een laag geraspte kaas overheen en doe je het op 200 graden 20 tot 30 minuten in de oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lasagne gorgonzola aubergine tomaten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven