Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelsalade met gyros recept
Aardappelsalade met gyros recept

Aardappelsalade met gyros


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Was de aardappels en laat ze afgedekt ca. 20 minuten koken. Giet ze af, laat ze schrikken onder koud stromend water en schil ze. Bak de gyros ca. 10 minuten in een droge koekenpan en laat het vlees afkoelen. Was de komkommer en schil hem eventueel. Was de kruiden, dep ze droog, leg wat marjoraan apart voor de garnering en hak de rest. Roer de yoghurt, de olie en de melk erdoor. Rasp 1/3 komkommer door het mengsel. Breng op smaak met zout en peper. Snijd de rest van de komkommer in stukken. Was de tomaten en snijd in kleine blokjes. Pel en snipper de ui. Snijd de aardappels in schijven. Houd 4-6 peperoni apart voor de garnering en snijd de rest klein. Vermeng de voorbereid ingrediŽnten met de tzatzikisaus en laat het geheel ca. 1 uur intrekken. breng de salade op smaak met zout en peper. Brokkel de feta in stukjes en strooi hem over de salade met de overige marjoraan en de peperoni.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappelsalade met gyros recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven