Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Avocado-makreelsalade recept
Avocado-makreelsalade recept

Avocado-makreelsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de sjalotjes en snijd ze in dunne ringetjes. Maak de vis schoon en snijd ze in stukjes. Ontvel de tomaten en snijd ze in stukjes. Schil de avocado's. verwijder de pitjes en snijd ze in plakjes. Snijd de komkommer in plakjes. Snijd de extra tomaten in plakjes. Verwijder de zaadjes van de peper en snijd hem fijn. Verhit de boter in een braadpan en fruit de sjalotjes met mosterd 5 minuten op laag vuur. Voeg de vis met koriander, tomaatstukjes en 1 eetlepel limoensap toe en kook het geheel op laag vuur 5 minuten. Nee de pan van het vuur en laat het geheel afkoelen. Leg de avocado's in een kom en besprenkel ze met de rest van het limoensap. Leg het vismengsel in het midden van een schaal. Versier de vis rondom met de plakjes tomaat, komkommer en avocado. Bestrooi het gerecht met peperstukjes en zout.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit avocado-makreelsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven