Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
De ideale pastasalade recept
De ideale pastasalade recept

De ideale pastasalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pasta koken volgens bereidingswijze. Afgieten en afspoelen met koud water. Beetje olijfolie erdoor tegen het plakken. Alles snijden en afgieten en door de pasta scheppen.
Ruime saus maken van creme fraiche, yogonaise, peper en zout (naar eigen smaak) en dit door de pasta doen.

Het allerlekkerst is deze pasta als deze enkele uren in de koelkast kan afkoelen en de saus helemaal ingetrokken is.
Lekker met stokbrood en BBQ. Vaak de tweede dag nog lekkerder!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit de ideale pastasalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven