Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Fruitsalade met spekblokjes recept
Fruitsalade met spekblokjes recept

Fruitsalade met spekblokjes


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verdeel de sla over 4 borden. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de spekblokjes krokant. Blus het af met de wijnazijn. Schep de spekblokjes uit de pan. Maak de aardbeien, druiven en frambozen schoom. Meng de zonnebloemolie, honing, balsamico-azijn, citroensap en bosvruchtenjama tot een dressing. Verdeel de vruchten met spekblokjes over de sla en schenk de dressing erover.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit fruitsalade met spekblokjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven