Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Fusillisalade met avocado en mozzarella recept
Fusillisalade met avocado en mozzarella recept

Fusillisalade met avocado en mozzarella


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de fusilli in een pan kokend water met zout. Kook de pasta beetgaar, giet hem af. Spoel hem af met koud water en laat hem uitlekken en afkoelen. Snijd de tomaten en mozzarella in dunne plakjes. Halveer de avocado, verwijder de pit en schil van de avocado. Snijd hem in de lengte in dunne plakjes en besprenkel de plakjes met citroensap om verkleuring te voorkomen. Klop de ingrediŽnten voor de dressing met zout en peper door elkaar. Leg de plakjes tomaat, mozzarella en avocado dakpansgewijs op een grote schaal. Roer de helft van de dressing, het basilicum en zout en peper door de pasta. Schep de pasta op de schaal en schenk de rest van de dressing erover. Bestrooi met de pijnboompitten, garneer met extra basilicum en serveer.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit fusillisalade met avocado en mozzarella recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven