Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde meloen met kipsalade recept
Gevulde meloen met kipsalade recept

Gevulde meloen met kipsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Halveer de meloen en verwijder de pitjes. Steek met een meloenbolletjeslepel zoveel mogelijk bolletjes uit de meloen. Zorg dat de schilhelften heel blijven. Snijd de kipfilet in stukjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kipblokjes in 5 minuten al omscheppend gaar. Was de paprika, verwijder de zaadjes en snijd hem in kleine blokjes. Doe de veldsla in een kom en roer het citroensap erdoor. Meng in een kommetje de mayonaise met kerriepoeder en breng het op smaak met zout en enkele druppels citroensap. Schep de meloenbolletjes, kip en paprika door de veldsla. Schep de salade in de schilheften van de meloen. Schep de kerriesaus erover.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde meloen met kipsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven