Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Haring onder de bontjas recept
Haring onder de bontjas recept

Haring onder de bontjas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Dit is een salade die in lagen wordt opgezet. Alle producten worden geraspt of geprakt (de eieren dus), behalve de haringen, die worden in kleine blokjes gesneden. Je neemt een schaal. Onderin begin je dan met de stukjes haring. Dan volgen de geraspte gekookte aardappelen en zo volg je de volgorde zoals boven beschreven. De mayonaise gaat tussen de lagen. Maar dat hoeft persÚ niet bij elke laag. Doe het bijvoorbeeld op de aardappelen en op de appels. De lagen kunnen het best dezelfde dikte hebben. Een glazen schaal kan dan handig zijn. Voor de wortels kun je bospeen gebruiken, maar eventueel ook winterpeen. Gebruik je winterpeen, dan is 1 flinke peen voldoende. Let er bij het opscheppen op dat je helemaal tot op de bodem schept!

Serveersuggesties

Kies zelf de vetheid van de mayonaise. De hoeveelheden die vermeld staan, heb ik moeten gokken. Mijn bron is mijn Russische vrouw en die werkt, net als ik, erg op gevoel. Het is een favoriete salade van ons gezin.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit haring onder de bontjas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven