Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalkoensalade met champignons recept
Kalkoensalade met champignons recept

Kalkoensalade met champignons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de knoflook en pers ze uit. Snijd de champignons in vieren. Laat de artisjokken uitlekken en bewaar de olie. Snijd de kalkoenfilet in reepjes. Verwijder de zaadjes van de paprika's en snijd ze in dunne plakjes. Verwijder de worteltjes van de veldsla. Verhit de olie en bak de knoflook met champignons afgedekt tot de champignons gaar zijn. Laat het mengsel afkoelen. Halveer de artisjokken. Doe het champignonmengsel in een grote kom en voeg de artisjokken toe, bewaar de olie en wijnazijn. Dek het mengsel af en zet het 4 uur in de ijskast. Voeg de kalkoenreepjes, peterselie, paprika's en veldsla toe aan het champignonmengsel. Meng alles voorzichtig goed door elkaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalkoensalade met champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven