Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalkoensalade met olijven en venkel recept
Kalkoensalade met olijven en venkel recept

Kalkoensalade met olijven en venkel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kalkoenfilet in dunne plakjes. Snijd de venkel in dunne plakjes. Snijd de olijven in vieren. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Pel de sinaasappelen en snijd ze in partjes. Verwijder de worteltjes van de veldsla. Verhit de olijfolie met de boter in een koekenpan. Bak de kalkoenplakjes rondom bruin en zacht. Neem ze uit de pan en laat ze uitlekken. Meng het sinaasappelsap met de rode wijnazijn, de extra olijfolie en suiker tot een dressing. Doe de kalkoenplakjes met de venkel, olijven, uien, sinaasappelpartjes, veldsla en dressing in een grote kom. Meng alle ingrediŽnten goed door elkaar en verdeel het over 4 glazen schaaltjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalkoensalade met olijven en venkel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven