Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipsalade met nectarine en avocado recept
Kipsalade met nectarine en avocado recept

Kipsalade met nectarine en avocado


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiden: Snijd de kipfilet in reepjes of blokjes en kook ze in de kippenbouillon gaar in 12 – 15 minuten. Giet ze af en laat goed uitlekken. Snijd de andijvie in smalle reepjes. Schil de nectarines en de avocado’s. Verwijder de pitten en snijd de vruchten in blokjes of plakjes. Besprenkel ze met citroensap tegen verkleuren. Meng de ingrediënten voor de dressing. Bereiden: Schep de kip, nectarine, avocado en bieslook door elkaar. Spatel de dressing er luchtig door. Serveer de salade op de andijvie. Serveer suggestie: Lekker met ciabatta of stokbrood. In plaats van nectarine is mango of perzik ook heel lekker. Schep eens ongezouten cashewnoten die geroosterd zijn in een droge koekenpan door de salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kipsalade met nectarine en avocado recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven