Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lauwwarme witte-koolsalade recept
Lauwwarme witte-koolsalade recept

Lauwwarme witte-koolsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schaaf de witte kool in dunne reepjes (ca. 750 gram). Voeg de olie en het zout toe en meng ze door de kool. Laat de kool minimaal een half uur staan om zacht te worden. Voeg de azijn, suiker, kummel en 2 druppels Tabasco toe en schep het goed door elkaar. Snijd de kaas in kleine blokjes. Bak de spekreepjes uit in de wok, schep het witte koolmengsel erdoor en roerbak nog 3 minuten. Voeg de room en de kaasblokjes toe en roer het geheel goed door elkaar. Breng eventueel op smaak met peper. Verdeel de lauwwarme koolsalade over 4 borden en geef er bruin stokbrood bij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit lauwwarme witte-koolsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven