Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Macaronisalade recept
Macaronisalade recept

Macaronisalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


De afgekoelde macaroni doe je in een grote schaal met de in kleine blokjes gesneden salami, ham en de zilveruitjes. Maak de paprika schoon, halveer hem, verwijder de zaadjes en het witte uit de paprika. Snijd deze ook in kleine blokjes. Pel de ui en snipper deze. Voeg alles aan de macaroni toe samen met de yogonaise en voeg hier de kruiden aan toe. Nu alles heel goed mengen en flink koud laten worden in de koeling.

Serveersuggesties

Lekker bij de BBQ.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit macaronisalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven