Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Paprikasalade recept
Paprikasalade recept

Paprikasalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de olie tot 160 °C. Snijd de tortilla’s in dunne repen, frituur ze goudgeel en krokant en laat ze uitlekken op keukenpapier. Halveer de paprika’s en tomaten, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s en tomaten in repen. Pel en halveer de ui en snijd hem in ringen. Halveer de avocado, verwijder de pit en de schil en snijd hem in repen. Meng de groenten en rucola met elkaar. Breng op smaak met zout en peper. Meng de salade met de dressing en de tortillareepjes. Thousand Islands–dressing: Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in hele kleine blokjes. Pluk de peterselie en hak de blaadjes fijn. Meng alle ingrediënten door elkaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit paprikasalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven